Onpas blogi taas jäänyt ihan hunningolle. No, se lienee näin kesällä ja varsinkin näillä säillä jossain määrin hyväksyttyä. Lupaan parantaa tapani viimeistään syksymmällä. Kirjoitettavaa kun olisi vaikka miten paljon, mutta jotenkin intressit tuntuvat nyt olevan vähän toisaalla.

Kesäsäiden myötä olemme Pääppiksen kanssa aloittaneet perusteellisen saaristokierroksen. Eilen oltiin Suomenlinnassa, tänään Mustasaaressa (joka muuten oli melkoinen perhehelvetti tai -taivas, miten sen nyt ottaa) ja huomenna lähdetään miehen ensimmäisen lomapäivän kunniaksi Suvisaaristoon oikein teltan kanssa. Hippasen jännittää, miten telttailu vauvan kanssa ulkosaaristossa hyvin alkeellisissa oloissa sujuu. Mutta pääseehän sieltä pois, aamulla viimeistään.

Siitä loma sitten jatkuu muutaman päivän vierailulla Tukholmaan ja josko sen jälkeen voisi hiljalleen suunnata kohti mökin rauhaa. Vaan täytyy sanoa, että kylläpä osui miehen loman aloitus säiden puolesta juuri oikeaan saumaan!

Pääppiksen tuorein bravuuri on muuten nyrpistellä nenäänsä kaikille ja kaikelle sekä tuhista samalla. Sillä yleensä saakin ihmiset nauramaan ja sekös vasta hauskaa onkin!